Lamourproject.com

Zumba фитнес танцуй и худей

Зумба фитнес танцуй и худей

Танцово посоката на zumba появи благодарение на щастлив повод – известния треньор и хореограф Алберто Перез забравил обикновена музика за практикуване, така че поставя диск с танцови композиции, който е намерил в колата. Така занимание по аеробика се превърна в zazhyhatelnuyu дискотека. И ако не ви харесват скучните тренировки – може да се възползват от програмата за практикуване на "танцуй и худей" с помощта на зумбы-фитнес!

Изгаряне на мазнини с помощта на зумбы-фитнес

Zumba-fitness – това е чудесен начин да отслабнете момичета, които обичат латиноамерикански танци. Това е посоката, съчетава в себе си аеробика, самба, салса и други танци. Една запалително енергетика, която цари в часовете зумбой, кара жените да се забравя, че те подобряват своето тяло с помощта на фитнес – те просто танцуват и импровизируют.

Допълнителни бонуси от правенето на зумбой – способността перфектно да танцуват и да се чувстват ритъм, хармонично развити мускули всички групи и затягане на стандартите на фигурата, изумителна гъвкавост, пластмаса и е собственик на тялото си.

Благодарение на това, какво е zumba – това е динамична тренировка, тя изгаря толкова калории, колкото не може да похарчи при много други видове фитнес. За пълноценно часово занимание зумбой ще похарчи 700 ккал, както при обикновената аеробика, например, може да изгори от порядъка на 300-500.

Zumba допринася за тренировка и укрепване на сърдечния мускул, кръвоносните съдове и дихателната система, затова тя се препоръчва на хора, които са забранени за тежки силови натоварвания. Обаче zumba е фитнес има и противопоказания, сред които заболявания на ставите и костите, някои заболявания на сърцето, хипертония, влошаване на неврологични заболявания.

Какво е необходимо за практикуване на зумбой?

Едно занимание зумбой включва тренировка , разучивание нови танцови елементи и за фиксиране на усвоени. Усъвършенстването на работата за стречинг и упражнения за релаксация.

за Да zumba носи удоволствие и полза, е важно да се намери подходящ треньор. Ако треньорът не е способен "запали" и да вдъхнови вас, занятията не ще отидат за в бъдеще.

Облекла за спортни танци, фитнес и предпочитан свободно и удобно. Много често жените се обличат в зумбу прости спортни панталони и големи по размер тениски. Но ще отговарят на всяка друга дреха, в която вие ще се чувствате спокойни.

Видео: Zumba фитнес за начинаещи

Видео: Zumba fitness в Смайле! Худей танци!

Видео: танцуй и худей

Видео: zumba fitness workout full video - Zumba Dance Workout For Начинаещи - zumba dance workout h

Споделите в социалните мрежи:
Други