Lamourproject.com

Zumba фитнес

зумба фитнес

Zumba фитнес – това е нова дума в денс аеробика. Това е тенденция, която не само позволява да осъществят мечтите си за идеален, подтянутой фигура и плосък корема, но и да се напрежение, да се освободите от стреса, да повиши настроението и да развиват чувство за ритъм. Примамливо, нали?

Фитнес танци zumba: ползи

Преди всичко, аеробика zumba е предназначена за тези хора, които се стремят да доведе до норма на тялото. Качествена аеробна тренировка, стремеж да се обърне внимание на всяка група мускули – това е нещо, което характеризира това е посоката. Движение зумбы – това е и аеробика, денс аеробика, салса и бачата, и целувка, и фламенко, и африка, и дори хип-хоп! Всичко това ще ви гарантира чудесни резултати под формата на повишаване на мускулния тонус, бързо жиросжигания, подобряване на издръжливостта и приятно настроение от запалително танц!

Полезно за zumba и за деца, и за възрастни, тъй като поддържаме широк диапазон от всички групи мускули и позволява да изработи лесно, без усилие. Интересни тренировка е много по-ефективен от монотонното и монотонни, защото те подобряват настроението и нивото на хормона серотонин, при липсата на който непрекъснато се дърпа за сладко и вредни.

Още една положителна страна танци за отслабване zumba – това е в по-голяма степен именно не аеробика и танци, които са един превъзходен начин за облекчаване на стреса! Започвайки да присъстват на такива занимания, вие ще забележите, че вашата раздразнителност изчезва, вие ставате по-спокойни и жизнерадостнее.

Какво е необходимо, за тренировкок зумбы?

За да започнете да тренирате, не е нужно да купуват, нито скъпата екипировка, нито допълнителни спортни снаряди. Всичко, което ви е по-удобен – това е обичайно облекло за фитнес:

 • спортна риза или тениска;
 • спортни къси панталони, гамаши или капри;
 • леки маратонки или гимнастика.

Едва ли някой ще спори, че фитнес-уроци зумбы много по-забавно се провеждат в група. Въпреки това, ако нямате възможност да ходят на фитнес-клуба, е напълно възможно да се създаде илюзия за многолюдности, адресирани до качествено видео-урока – един от тези, ние ви го предлагаме в тази статия.

Zumba: фитнес в домашни условия на

Ако сте решили да се отдадете на дома си, обърнете внимание на пълен видео-урок, който ние предлагаме. В него са спазени всички норми, които са толкова важни и за начинаещи, и за тези, които са отдавна ангажирани. Към тези елементи се отнася правилното загряване с елементи на правилните движения, хармонично състои дейност и е добра благополучно.

Ти никога не си правил по видео-урок? Тук няма почти никакви специални трика, с изключение на следните:

танцы для похудения зумба
 • следете за дишането, дишане носа, равномерно;
 • повторете това движение е точно за инструктор;
 • най-добре да инсталирате лаптоп пред огледалото, така че да сте видели и инструктор, и на себе си;
 • zumba изисква обтегнати ръце, крака, втянутого корема и направо на гърба;
 • по време на тренировка е много нежелателно прерываться, осигурете си достатъчно свободно време;
 • zumba включва земя, покриващи някои движения и стъпки, така че да бъдат ангажирани в тази стая, който оставя голям простор на движенията;
 • мързеливи, всеки път правя тренировка и заминку;
 • вие няма да видите в специален ефект от занимания, ако няма постоянно да ги притежават, 2-3 пъти седмично.

Освен това, ако използвате зумбу за отслабване, може да се прилагат някои специални трикове: например, преди занимание пие малка чаша кафе без сметана и захар. Това ще ви позволи да се активира обменните процеси и по-енергично да се държат по време на тренировка, чрез изгаряне на повече мазнини. Важното е, след това се яде не по-рано от час и половина, а преди това само на протеинови маложирную храни – млечни продукти, пилешко грудку и т.н.

Видео: Zumba fitness. Lose Weight Dancing: press and leg

Видео: Kamelia - Amor - Zumba fitness - Official choreography by Claudiu Gutu

Видео: Zumba Fitness - La nunta asta

Споделите в социалните мрежи:
Други