Lamourproject.com

"Звездичка» при бременност

звездочка при беременности Виетнамски миро "Златна звезда» много е позната от детството. Нашите родители са се възползвали я доста често, особено когато става докосваха настинка или ТОРС. И това не е спроста, защото в състава й влизат компоненти с растителен произход, които, за разлика от медикаментозных лекарства, не е толкова вредно за организма не само възрастни, но и на детето. Етеричните масла, от които е изработена "Звездичка": евкалиптово, канела, ментовото и карамфил, перфектно се борят с заложенностью на носа, кашлица, главоболие и т.н. Може би затова този препарат не си отива от рафтовете на аптеките вече дълги години. Все пак има един период от време в света дете, когато всяко, дори и най-доказано средство може да предизвика безпокойство за здравето на трохи.

дали Може да се насладите на "Звездичка» при бременност?

упътването към лекарството, и като мехлем, така и към други форми на освобождаване, е написано, че научните изследвания за прилагане на "зъбни колела» при бременност не е проведено, съответно, производителят не може да гарантира, че средства за въздействие върху организма на бъдещата майка и неин плод ще бъде безопасна. Освен това, дори и квалифициран лекар еднозначен отговор на въпроса, възможно ли е "Звездичка» при бременност, не ще. И всичко това, защото входящите в състава му етерични масла действат на хора, абсолютно по-различен начин: в някои от тях тя може да предизвика алергии или мигрена, а други ще изпитат само положителен ефект от неговото прилагане. Още повече да не забравяме и факта, че по време на бременност някои процеси в организма на жената започва да тече по различен начин, и дори изпитан средства могат да предизвикат алергична реакция, кихане, неочаквана гадене и т.н.

Съвети за прилагане на

Много лекари твърдят, че за да се разбере възможно ли е точно за вас използване на "Звездичка» при бременност трябва да се придържаме към някои правила: да

  1. Прекарайте тест за алергии. За това малко количество средства, нанесете върху китката или лакътя се огъват от задната страна и следете реакцията в продължение на четири часа. Ако вие не откриете покраснений, сърбеж, обриви, тогава спокойно можете да им се насладите.
  2. Миризма мазила не трябва да предизвиква негативни реакции. Не си струва да измъчват себе си или вашето дете е достатъчно специфична миризма на това лекарство, ако той е неприятен.

Освен това има два аспекта, при които отговорът на въпроса, възможно ли е да се прилагат балсам или мехлем "Звездичка" от бременни, винаги ще бъде отрицателен:

  • ако преди бременността лекарството не ви подхожда;
  • ако средство ще се прилагат на мазен или повредени части на тялото.

В последния случай трябва да бъдат особено бдительной, защото много често точно той се използва при лечение на хрема. Така че отговорът на въпроса, възможно ли е за бременни намажете носа "Звездичка", ще бъде само положителен, когато той не растерт до микротрещин, а лекарството да се прилага внимателно и на тънък слой.

Как да се прилага мехлем "Звездичка» при бременност?

просто искам да се обърне внимание на бъдещите мамочек на това лекарство, когато той се използва за участъци от лицето и скалпа, втрива забранено. Така че, преди прилагането на "Звездичка" растирается между пръстите и се нанася три пъти на ден по следните схеми:

  • при главоболие: на челото, уиски и затылочную част на главата;
  • при назална конгестия: крила на носа и под него;
  • при заболявания на гърлото: под скулите, в областта на палатинални сливиците (гланд), със задължително прилагане след апликация шал или друг превръзки за согревающего ефект.

можно ли пользоваться звездочкой при беременности Що се отнася до лечение на кашлица, в случай, че бъдещата майка на това лекарство няма алергии, лекарите позволяват прилагането му с втиранием в кожата в областта на местоположението на бронхите. Въпреки това си заслужава да се помни, че след тази процедура трябва да бъде на легло режим и топли дрехи, което ви помага да се запази топлината.

и Така, на въпроса дали е възможно да бременни размазване "Звездичка", еднозначен отговор лекарите не могат да дадат. Но ако няма негативни реакции на съставки на това лекарство, а просто настинка замучила, тогава опитайте с повишено внимание се прилагат вьетнамскую мехлем, в края на краищата, добро здраве, особено в период на бременността - това е много важно.

Видео: РАЗШИРЕНИ ВЕНИ ПРИ БРЕМЕННОСТ / ЛЕЧЕНИЕ

Видео: Рецепта от разширени вени и вени на краката си.

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " "Звездичка» при бременност