Lamourproject.com

Звездата от "ангелите на чарли" луси лиу става майка за първи път

Звезда «Ангелов Чарли» Люси Лью впервые стала мамой

Известната холивудска красавеца Луси Лиу, която през декември тази година, за да отпразнува своя 47-ия рожден ден, сподели първите снимки родил син.

Актрисата разказа на своите фенове, че името на момчето Рокуел Лойд."има Удоволствието да представи на вас, приятели, нов малък мъж в живота ми! И двамата се чувстваме чудесно. Аз просто обожавам на детето", - каза звездата от "Ангелите на Чарли".

Първородния Луси Лиу: втора майка и неизвестен баща

Новината, че актрисата се превърна в щастлива майка прозвуча като гръм от ясно небе! Факт е, че тя не афишировала факта, че се обърна за помощ към втора майка. За това, че звездата да се подготвят за появата на бебето знаели само най-близките си приятели и държаха тази информация в тайна.

въпросът е: защо талантлива американска актриса отказала да се роди за себе си? Това е напълно възможно, че става въпрос за доста внушительном възраст, на 46 години. Имайте предвид, че с изключение на новороденото Рокуэлла Лойд при Луси вече не са деца. За бащата на детето си Луси мълчи. Тя изобщо рядко и неохотно се разделя с пресата подробности за личния си живот. Частна информация трябва да се събира буквално малко по малко.

Сърцето на актрисата все още е свободно?

слух момиче, свързани кратки отношения с голливудским сердцеедом Джордж Клуни. След него Луси Лиу среща с бизнесмен Ноамом Готтесманом и режисьора Зак Хэлмом. През 2004 г. дори е била обявена за ангажимента, но тя беше в най-скоро време расторгнута. Последното гадже на азиатската красавица е актьор Уил Маккормак. Връзката им продължи в продължение на няколко години и също завърши расставанием. В момента актрисата е свободна, защото пред репортери и фенове остава само да гадая, който би могъл да стане баща на малкия Рокуэлла.

Четете и
  • Джордж и Амал Клуни защитава себе си от фен-шизофреника
  • Кейт Бланшет, Луси Лиу и други на церемонията Tony Awards-2016
  • Феминистическая версия на "11 приятелите на Оушена": в главната роля на Кейт Бланшет

По думите на Луси, че в близко бъдеще в нейните планове влиза изцяло се посвети на себе си майчинския си задължения. А когато синко, малко расте актрисата ще се върне към телевизионному проект "Се", в който тя играе мис Джоан Уотсън, в тандем с Джони Лий Акционери.

Звезда «Ангелов Чарли» Люси Лью впервые стала мамой 3Звезда «Ангелов Чарли» Люси Лью впервые стала мамой 4Звезда «Ангелов Чарли» Люси Лью впервые стала мамой 5

Видео: Барбоскины - Татко Барбоскиных (карикатура)

Видео: Liza Fox - Динамит

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Звездата от "ангелите на чарли" луси лиу става майка за първи път