Lamourproject.com

рожден Ден в стил "маша и bear»

День рождения в стиле «Маша и Медведь»

Използване на карикатура тема – почти винаги е печеливша идея, когато имате стои цел успешното провеждане на празник за малчуганите. Ако преди това са били използвани единствено диснеевские произведения, а след това с появата на суперпопулярного руски комикс "Маша и Bear" възможност за провеждане на детски рожден ден в стил, който е по-близък до нашия човек. Героите на тази забавна картина сладък, комичные, ярки и изключително добри. В компания с такива герои празник и игри ще се проведат дискретно, вашето събитие, без съмнение ще се превърне в незабравими събития за всяка малка рожден ден.


Подготовка за тематическому рожден ден "Маша и Bear"

Покани за празника правим в стила на нашия прикольного комикс, де пощенски картички изображения Машеньки и забавно мече. С помощта на програмата Photoshop или заготовки от интернет е лесно да поставите в тях снимка на малкия герой празник, както и времето и мястото, където планирате да празнуват предстоящите именни дни. Препоръчително е да водещите на триумфа бяха облечени в костюми на главните герои в нашия комикс, в противен случай усещането за приказка, имате няма да работи. Може да се наемат специалисти или да се възложи това е въпрос на добър познат, за да се справят с подобна задача по силите на всеки човек с въображение и дялове артистического дара.

Украса на залата

Е ден на раждането на "Маша и Bear» провеждане на природата или се отпуснете в страната, но често пада се задоволи с уютно кафене или домашни условия, така че подготовката на площи е отговорна работа. Смята се, че най-добрата цветова гама за нашия празник е декорация на помещения в розови и зелени нюанси. Добре е да трансформират една стая в приказен стил, гарниран с нейните огромни маргаритки, слънчогледи, листата, изкуствени елочками, красиви балони.

Трапези и игри на рожден ден в стил "Маша и Bear"

Картофи и салатики да де в "гора" стил, като от картофи и зеленчуци фигурки грибочков, цветчета или таралежи да сеят, порадовав деца. Също купуваме или си правим лично на различни сладкиши – бонбони, бонбони, кисело мляко, сладкиши, конфитюри, с бисквитами и друга подобна вкуснотищу. Разбира се, трябва да си купя торта с фигурки на Маша и Мечката, без което нашият празник ще бъде немислимо. Сега с такива сладки лакомства, няма проблем, просто е желателно да се погрижите предварително, като основното ястие на рожден ден на добър хогуортс. В почивките между угощением организираме различни викторини и конкурси . Подходящ за дегустация на различни конфитюри, с опит да се познае сорт плодове, конкурс за най-добър ценител следи от горски животни, риболов играчка риба на въдица с магнит и други весели забавления.

День рождения в стиле «Маша и Медведь»1День рождения в стиле «Маша и Медведь»2День рождения в стиле «Маша и Медведь»3
День рождения в стиле «Маша и Медведь»4День рождения в стиле «Маша и Медведь»5День рождения в стиле «Маша и Медведь»6
День рождения в стиле «Маша и Медведь»8День рождения в стиле «Маша и Медведь»9

Видео: Украса за рожден Ден в стил Маша и Bear със собствените си ръце/ Decoration for birthday candy bar

Видео: Юлка and the bear.Once a year

Видео: маша и bear 2016-маша и bear 2016 монгол хэлээр

Споделите в социалните мрежи:
Други