Lamourproject.com

За какво мечтае човек то лекар?

к чему снится врач

Някой тълкуване на сънища възприема като забавление, а за някои това е възможност да се вдигне завесата на мистерията и поглед в бъдещето. За да разшифровате сънищата не трябва да има никакви свръхестествени сили, най-важното, за да припомнят най-важните детайли на сюжета и се сонниками.

За което са мечтали лекари в бели престилки?

Често този сюжет показва, че сновидец прекалено много време отделя на здравето си. Колеги лекари е предвестник на страх. Ако сновидец причинява лекар у дома или идва на прием – това е лош знак, който предупреждава за развитието на някакво заболяване.

До което се привижда на зъболекар?

Дойде в съня си на прием на зъболекар, означава, че скоро наяве ще настъпят сериозни промени. Ако сновидец е стоматолог – това е индикация, че съвършени постъпки болка на околните. Нощно виждане, когато човек изпитва страх, преди да се отправят на зъболекар, въплъщава истински фобия .

До какво сънува лекар гинеколог?

Този парцел може да се представяте на съществуващите проблеми със зачеването. Разговор с гинеколог си струва да се вземе за препоръката, че трябва да се случат в близко време, непременно отидете на рецепцията. Ако в съня си гинеколог каза за бременност – това е предвестник на големи промени в живота.

За какво мечтае човек то лекар хирург?

опашката на хирург по време на сън – това е лош знак, който предупреждава за сериозни проблеми в работата или бизнес . За младите представителки на прекрасния пол е сън е препоръка, че си заслужава внимателно да се отнасяме към собственото им здраве. Ако трябваше да се записват за среща с хирург, значи трябва да се очаква среща с близък човек.

За какво мечтае човек то лекар психиатър?

Е сън предвещава промяна в личния си живот, и те ще имат положителен характер. За представители на нежния пол психиатър е предвестник на получаване никакъв несигурни знаци на внимание.

Видео: СЪННА апнея (препоръка на лекар в YouTube)

Видео: До какво сънува болница.Съня болница в съня

Видео: Лекар диетолог Алекс Виолета за сън и неговата роля в намаляването на теглото

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " За какво мечтаят лекар?