Lamourproject.com

Зинерит от акне

зинерит от прыщей

Лек за акне Зинерит се смята за един от най-ефективните за решаване на кожни проблеми, придружени от възпаления и закупоркой още.

Както е известно, пъпки могат да възникнат по различни причини и по-добре да се отдадете на този проблем комплекс – се прилага не само средства за обработка, но също и за решаване на проблеми от вътрешен характер, които са станали причина за акне. Например, често възпаление на кожата се появяват, поради хормонални смущения, и затова, ако не и установяване на хормоналния баланс, лечение на акне, ще се окаже не толкова ефективно, колкото бихме искали, колкото и добри свойства не притежаваше една или друга крем, лосион или крем.

Състава на зинерита

При използване на всички средства от акне на първо място, преди прилагането трябва да се запознаят със състава, и да оцени как този инструмент може да бъде ефективен.

Зинерит се отнася до комбинирана антибактериални средства. В състава му има еритромицин – това е първият антибиотик от класа на макролидни, който е активен срещу грам положителни кокков – стрептококи и стафилококи, както и хламидия и микоплазм. Той притежава ниска токсичност и поради съдържанието му в зинерите, който се използва в продължение на дълго време, е много подходящо. Днес е известно, че в развитието на акне голяма роля играят бактериите, и затова зинерит често се оказва ефективен срещу тази кожна болест.

Зинерит – това е комбиниран продукт, и следователно, с изключение на антибактериални средства, в състава му има ацетат цинк . Заедно с эритромицином цинк почти не оставя прыщам шанс за съществуване.

и Така, съставът на зинерита има следното въздействие върху кожата:

  • еритромицин работи като противовъзпалително и антибактериално средство;
  • цинкът регулира производството на себум и предотвратява появата на акне, също така за
н има слабо противовъзпалително свойство и е средство за възстановяване на тъкани.

Помага ли зинерит от акне?

Зинерит помага от акне на лицето в повечето случаи. Средство неефективно, ако бактериите не са причина за акне. В този случай си струва да се провери работата на щитовидната жлеза, ЧРЕВНИ и органите на пикочо-половата система.

От всички пъпки помага зинерит?

Това е ефективно средство срещу акне, а от подкожни пъпки Зинерит по-малко ефективен, защото най-често причината за появата им се превръща в нарушение на работата на червата и не е достатъчно добро умывание.

В същото време, при бактериальном поражение зинерит добре се справя със собствените си функции в продължение на 2 седмици.

под Формата на лекарства от акне Зинерит

За съжаление, мазила от акне Зинерит, както и крем зинерит от акне, не съществува.

В аптеките могат да бъдат закупени специални съставки за решение, така наречените лосион Зинерита. В пакета има апликатор за нанасяне на средства, прах и разтворител, които се смесват в съответствие с инструкциите.

Как да използвам Зинерит от акне?

С помощта на апликатор или флакон за Зинеритом трябва да се справите с лицето, след измиване на лицето в продължение на 2 седмици. При необходимост, след лосион хидратира кожата подходящ крем.

Кой може да е кожна реакция в Зинерит срещу акне?

средство от прыщей зинерит

След като на поделяне на Зинерит образува върху кожата маслянистую на филма, която дълго време се абсорбира. Това е необходимо, за да е лекарство воздействовало на пъпки, колкото е възможно по-дълго.

имайте предвид, че това лекарство не може да се използва по-дълго от 14 дни, защото бактериите са собственост на привикване към антибиотику, и зинерит просто ще престане да бъде активен срещу тях. Ето защо лосион предписват курсове с продължителни прекъсвания.

Сред странични действия могат да се наблюдават парене и лющене на кожата. Това се дължи на съдържание на алкохол и цинк, които се изсушава и дезинфекцира.

Видео: Как да се отървете от пъпки/акне?

Видео: Помага ли зинерит от акне препоръки

Видео: АКНЕ!Как да се справим с тях? ||Bioderma, Avene, Зинерит, Скинорен

Видео: Помага ли зинерит от АКНЕ

Споделите в социалните мрежи:
Други