Lamourproject.com

Златен пиърсинг

золотой пирсинг

Пиърсинг в момента – повече от украса на лицето и тялото, това е знак свободолюбия, липса на грижи условностями, а понякога и принадлежност към определена младежка субкултура или богемно-зелената зала на околната среда. Модерен пиърсинг включва използването на различни бижута, направени от метал, скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и на бижута.

Златен пиърсинг се счита за най-безопасният, защото за такива продукти се приема за злато, тъй като поне 585-та проба, а като лигатури се използва паладий. Именно такава сплав притежава антибактериално и противогъбично действие и освен палладиево-златен състав е противоалергичен. Важно е само да изберете правилно златни бижута за пиърсинг, купувайки ги в известни бижутерийни компании, специализирани отдели и интернет магазини с добра репутация.

Златен пиърсинг на ухото

Пиърсинг на ухото е най-разпространеният вид пиърсинг. Традиционно за поставяне на декорация прокалывается меката част на ухото, но по-по-екзотично изглежда пиърсинг в други части на ушната мида – в козелке, хрящике. Много стилен и оригинален се счита за пиърсинг на ухото Helix (Хпеликс). Той предполага едновременното използване на бижута с различна форма. Ухото може да бъде украсена с пръстени, звездички, замысловатыми фигурки, понякога отделни продукти при това се допълват с инкрустации от красиви камъни.

Златен пиърсинг на носа

Вторият по популярност се счита за пиърсинг на носа . Украса за тази част на лицето е различен от липсата на замъка, а за монтиране благодарение на специалната конфигурация на крака. Видове пиърсинг на носа няколко:

  • пункция на ноздрите, при този продукт може да бъде под формата на карамфил, пръстени, гривни и др.;
  • пункция преграда между ноздрями с декорация във формата на пръстен или подкова;
  • пункция на върха на носа, украсени с винтообразным бижута на продукта;
  • пункция край до край крилата и прегради на носа с пристан във формата на банан или мряна;
  • пункция на кожата на носа на нивото на очите с декорация на барабани.

Златен пиърсинг на езика и на устните,

За пиърсинг на езика се използват обрати – извити и усукани в спирала изделия. Като украса може да се носи на езика и ушите. С цел де устните обикновено се прилага лабрета, състояща се от две топки, една от които припаивается до штанге, а от друга лесно се отстранява.

Златен пиърсинг на веждите

Пиърсинг на веждите избират тези, които желаят да привлекат вниманието към очите. Вежда прокалывается вертикално, хоризонтално или по диагонал, по-близо до слепоочие, за да не се увреди зрителния нерв. Възложи провеждането на процедури, могат само професионалисти от висок клас!

золотые украшения для пирсинга 1золотые украшения для пирсинга 2золотые украшения для пирсинга 3
золотые украшения для пирсинга 4золотые украшения для пирсинга 5золотые украшения для пирсинга 6
золотые украшения для пирсинга 7золотые украшения для пирсинга 8золотые украшения для пирсинга 9

Видео: Златен пиърсинг на носа фианит

Видео: Златна обица за пиърсинг

Видео: Мъжки бижута

Споделите в социалните мрежи:
Други