Lamourproject.com

Златен пиърсинг на пъпа

золотой пирсинг в пупок

Пробиви различни части на тялото, включително и в пъпа, не е блажью по-младото поколение или тенденция на модата. Тази традиция произхожда от древността, тя е известна още от времето на египетските фараони.

Сега да настроите златен пиърсинг на пъпа може да си позволи всяка жена. Тази скоба е красив аксесоар, подчеркивающим съблазнителните извивки на тялото, откритост възгледи, и привличащи вниманието към доброто талията .

Какви са златни обеци за пиърсинг на пъпа?

Благодарение на изкусните майстори на бижута бизнес има безброй удължени ("банани») или навелов за пункция на пъпа. Те са изработени от бяло или червено злато, инкрустируются скъпоценни, полускъпоценни камъни, естествени и изкуствени перли, синтетични кристали. При желание лесно да се намери и златен пиърсинг за пъп с истински диамантен пръстен.

Като цяло, мряна украшаются висулки с различна дължина под формата на геометрични фигури, цветя, животни, пеперуди, птици. Има и по-класически вариант, с малко топче или малко чист камък, на другия край на навела.

За amatures, эксклюзива винаги има възможност да обеца индивидуално, в един екземпляр, дори и по собствена скица.

Възможно ли е носенето на златни бижута като пиърсинг на пъпа?

Веднага след пункция вграждане на щанга от благородни материали и не се препоръчва. Докато се лекува раната, е препоръчително да се носят навелы от качествена медицинска стомана, не по-ниска от 300-та проба.

Когато кожата ще престане воспаляться и процеждам се, спокойно може да се вгради златна обеца за пиърсинг на пъпа. Пръти, изработени от разглеждания метал, не само много красиво изглеждат, те имат и други предимства:

  • не причиняват алергични реакции ;
  • почти не се окислява;
  • не оказват дразнещо въздействие върху кожата.
пирсинг пупка золотые украшения 1пирсинг пупка золотые украшения 2пирсинг пупка золотые украшения 3
пирсинг пупка золотые украшения 4пирсинг пупка золотые украшения 5пирсинг пупка золотые украшения 6
пирсинг пупка золотые украшения 7пирсинг пупка золотые украшения 8пирсинг пупка золотые украшения 9

Видео: Златна пиърсинг-обици с диаманти

Видео: Златен пиърсинг на носа "Роза& quot;

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Златен пиърсинг на пъпа