Lamourproject.com

Стил casual за момичета 2013

Стиль casual для девушек 2013

Стил casual популярен сред повечето съвременни модата. С уважение той е спечелил като сред млади момичета, така и сред жените е по-солидна възраст. Защо го обичат толкова много?

Женски стил casual

Струва си да се отбележи, че отличителните белези на стила casual са, на първо място, лекота и непосредственост. В такъв дрехи, вие ще се чувствате винаги комфортно и без морални задръжки. Дънки, панталони капри, якета и жилетки изработени от деним, плетени рокли, потници, тениски – всички тези предмети се отнасят именно към стила casual.

Как да се обличаш в стил casual вие определяте за себе си сами, тъй като този стил не изисква специални ограничения. Единственото нещо, което не трябва да се прави – това е пускането на всякакви бляскава аксесоари, дрехи с кристали, пайети. Не забравяйте, че дамски дрехи в стил casual това са реалните неща, разводнени тенденции на модата, но запазване на индивидуалността.

Също така не трябва да се бърка небрежно с делови стил. Въпреки че съществува тънка линия между стил casual и smart casual. В първия случай, а вашият образ ще се състои единствено от ежедневните теми. Ако говорим за smart casual за жени , тук винаги има малък намек за бизнес стил.

Стил casual 2013

тази година в стил casual носи всички на една и съща функция – удобство и стил едновременно. Изящна небрежност привлича истински модата.

Комбинация от туники с дънки или къси панталонки през тази година е изключително важна. И покрой туники задължително трябва да бъде вярна и по фигура. Напротив, наклонена туника с отворен рамо – това е една от тенденциите на 2013 година. Този модел изглежда много секси и хубава трикотажная или памучен плат ще зарадва всяка модницу.

Още една новост този сезон се превърна в рокля с миризмата. Този модел е универсална и може да се носи като към нещо, така и като добавка към брюкам или джинсам. Рокля с мирис – това е чудесен вариант дрехи в стил casual и за жените, включително и за дами с значима стойност.

Опции за облекло в стил casual за момичета през тази година е изключително много. Любимо вариант млади красавици остават дънки. Освен удобството им, тъй като винаги отделя гъвкавост. Лека суитчър, трикотажная сако, риза, същата туника – всичко е уместно, с дънки, и най-важното-модерен.

със Сигурност всяка една от вас вече знае как да се облича в стил casual през 2013 година. Остава да си поиграете с цветова гама. Между другото, небрежно, това често е по-сдържаните цветове. Но тази година е доста подходящо да се носят топ ярки цветове, тъй като яркостта е по дефиниция "трик" сезон.

Стиль casual для девушек 2013 1Стиль casual для девушек 2013 2Стиль casual для девушек 2013 3
Стиль casual для девушек 2013 4Стиль casual для девушек 2013 5Стиль casual для девушек 2013 6
Стиль casual для девушек 2013 7Стиль casual для девушек 2013 8Стиль casual для девушек 2013 9

Видео: 4 Styles Hijab Tutorial 2013 by DANIEL Tutorial Hijab Modern Model Hijab Terbaru

Видео: Korean Fashion: Casual Spring Style

Видео: STYLE Guide - modische SummerTrends, Girls Fashion f r Sommer

Споделите в социалните мрежи:
Други
» " " Стил casual за момичета 2013