Lamourproject.com

Златен грим

Золотой макияж

Нюанси на благородни метали в грима са винаги актуални. Золотистое блясъка на очите и устните, блестящо переливы злато по бузите – всичко това не може да бъде по-подходящи за вечерта грим. Особено впечатляващи този грим ще изглеждат на свещи – проблясъци на живия огън превръщат една жена в истинска принцеса, мистериозна и пленительную.

Ако не рискувате да направите напълно златен грим, опитайте се да съживи своя имидж на нови ярки детайли: златист грим на очите, грим със златни пайети или златен подводкой. Грим със златни сенки особено впечатляващо изглежда на смуглых или тъмнокожи момичета. Студена "северният" блондинки важно да се следват, за да нюанси на вечерта грим са светло-златисти, а не червеникави или рыжеватыми. В края на краищата, злато десетки нюанси – от ярко жълто до розово, така че за почти всяка жена може да намери подходящия за нея "gold» средство за грим.

Разбира се, като всеки друг, грим в златни тонове изисква умереност: не трябва от главата до петите облачаться в злато. Грим към златния рокля е най-добре да се направи класически или бляскав, в противен случай рискувате да изглежда не е човек, а като приказка оживяват на златна статуя. Разбира се, ако сте напълно уверени в себе си и вашия вкус, можете да рискувате, може би, точно това ще направи фурор и ще ви превърне в истинска звезда на вечерта. Ако не сте свикнали эпатировать и предпочитате сдържаност във всичко – добавете само няколко "златни" детайли (очите или устните, ноктите, руж), а начин на общо оставете класически.

Най-популярни и почти винаги печеливш вариант – черно-златист грим. Златни сенки и черна очна линия са в състояние да превърне и най-обикновен на вид на сияеща и притегателен поглед на прелъстителка. Злато, също така, отлично комбинируется с всички кафяви нюанси – от черен шоколад до бежово.

Как да направите грим в златни тонове?

Не пренебрегвайте подготовката на кожата за макияжу – златен блясък изисква ухоженности и абсолютна гладкост, затова почистете кожата, нанесете тоник и овлажняващ крем. След това нанесете грунд върху цялото лице – това е скроет малки недостатъци и ще подготви кожата за макияжу. Нанесете Равномерно върху тон на цялото лице, като се започва от центъра и се движат към краищата на лицето. Не забравяйте за врата, листа уши, деколте.

Подчертайте контура на веждите кафяв или сив молив (в зависимост от цвета на косата). При желание може да бъде леко припудрить веждите със сенки – златен прах, ще ги направи по-обемни и лъскави. Но бъдете внимателни, не използвайте твърде много блясък на бровях.

век по растеж на миглите нарисувайте линия, черен молив или сенки, нанесете върху всички клепач златисти сенки. Може да се смесва няколко нюанса (злато и шоколад, бледо розово, бежово или зехтин), но при това трябва да се прилага ги на следния принцип: най-светли сенки във вътрешния ъгъл на очите и точка в центъра на горния клепач. Нататък от вътрешния до външния ъгъл на очите сенки са от светло до най-тъмно оцветяване. Допълнително тъмен оттенък могат да се подчертае, сгъвката между око и на костите над горната век. След нанасяне на сенки за очи нарисувайте тънка линия по протежение на растеж на миглите черна подводкой (из горния клепач). Ако използвате по-тъмни нюанси сенки за очи, опитайте се да не черна, златна подводкой – ефектът ще бъде поразителен.

Линия очна линия трябва постепенно да се разширява от средата на века до външния ъгъл на очите. Форма и дължина на стрелките адаптира индивидуално – в зависимост от размера и формата на очите, на лицето. Нанесете на миглите два-три слоя спирала с интервал от няколко минути, за да направи миглите пухкави и дебели. При желание, за последния слой може да използвате спирала със златни пайети.

Навлажняване на устните с помощта на специален балсам или хигиенни червило. Тази стъпка не е задължително, тъй като златни червило много често изсушава устните, което ги прави шершавыми и некрасивыми. Подчертайте контура на устните контурным молив неутрален цвят и нанесете златна червило подходяща ви цвят. Не забравяйте, че колкото по-светла кожа, по-мека и деликатно е възможно, трябва да бъдат златни тонове в грима. Тези, които не искат да рискуват със златен червило, можете да използвате любимите си червено червило. Ярки червени устни превъзходно се съчетават със златото на очите. В краен случай, можете да се ограничи прозрачна червило или гланц със златен блясък.

За да добавите допълнително сияние на кожата, използвайте златни руж-шиммер. Нанесете ги на изпъкнали части на скулите и малко по контура на лицето.

Определяне на грим ронлива прозрачна пудра. Това е всичко – вие сте готови да се превърне в звездата на всяко парти.

Золотой макияж1Золотой макияж2Золотой макияж3
Золотой макияж4Золотой макияж5Золотой макияж6
Золотой макияж7Золотой макияж8Золотой макияж9
Золотой макияж10Золотой макияж11Золотой макияж12

Видео: СОБИРАЙСЯ с МЕН! ЗЛАТЕН грим AlenaPetukhova

Видео: Златна коледа грим/ New Year Party Make Up | Beauty Blanc

Видео: Лилаво-златен грим за вечерта

Споделите в социалните мрежи:
Други