Lamourproject.com

Златни вълни татуировка

золотые флеш тату

Привидно, временни татуировки – отдавна минала етап за всяка от нас. Но, не. Банда Дома Dior все пак успя да смените на перспектива и "да вдъхне нов живот" в такъв вид украса, чрез създаване на златни вълни татуировка.

Златни flash tattoo – абсолютен тренд на сезона

Компоненти за успех на златни flash tattoo са очевидни – това е практичност и здравина, оригиналност и богат златен цвят, който изглежда невероятно красиво, особено на загорелом тялото. Освен това, радва и набор от рисунки: в специална почит, разбира се, остават вълни татуировка, имитация на злато, бижута, също и в търсенето татуировка във формата на етно-рисунки, изображения на животни и птици, не изостава по популярност символичные надписи.

Също така да се отбележи, че златните татуировки флаш татуировка е по-практични, отколкото да ги сребро и бели братя. Тъй като им е по-лесно да се комбинира с дрехи и тези на любимите си всички жени, златни украшения.

Как да се прилага златни вълни татуировка?

Още едно безспорно предимство на временни татуировки — това е лесна за нанасяне. Елегантен браслетик или птичка на рамото си украсяват тялото си може сами в домашни условия. За тази цел е необходимо:

  • предварително да изберете тази, която харесва фигура;
  • чисто отрязани приложението татуировка по контура;
  • след това повдигнете долната лента и придават на кожата;
  • след това потопен във вода, кърпа или памучен диск трябва да натиснете татуировка на тялото и изчакайте няколко секунди;
  • ето всъщност, цялата процедура на съставяне на временна татуировка.

Колко дълго трае вълни татуировка?

В това, че златните вълни татуировка е на мода, ние вече се е убедил – сега да видим, колко държи тази красота и как да се грижи за него. Производителите твърдят, че временната татуировка "не се страхува от" нито на слънцето, нито на вода. Обаче, препоръчват:

  • да се прилага в тези места, където фигура ще бъде по минимум влизат в контакт с дрехи;
  • да се избягва контакт с козметични средства, съдържащи масло.

При подходящи грижи, флаш татуировка злато ще продължи до 10 дни. Но дори ако по определени причини девствен вид на фигурата е нарушен, лесно, можете да премахнете с помощта на козметични масла. След това нанесете нов. Флаш татуировка се считат за екологични и напълно безопасни за кожата и здравето като цяло. Така че модата може колкото си искаме да експериментират с неговите имидж и стил промяна на татуировка, макар всеки ден.

золотые флеш тату1золотые флеш тату2золотые флеш тату3
золотые флеш тату4золотые флеш тату5золотые флеш тату6
золотые флеш тату7золотые флеш тату8золотые флеш тату9

Видео: tattoo Flash/FLASH ТАТУИРОВКА/Метални татуировка злато

Видео: ЛЕСНО и БЪРЗО да правим вълни татуировка. Правилно парцел.

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Златни вълни татуировка