Декор балкона
Lamourproject.com

Зухаир мурад - вечерни рокли 2014

Творения на известния ливанского дизайнер продължават да се шокират света със своята красота и лукс. Ето, който вече сезон Зухаир Мурад държи летвата, над която се изкачи може би, само той самият. Го фантазийные рокли със стилен интериор, ще направят от всяка Пепеляшка истинска кралица.

Зухаир Мурад вечерние платья 2014 1Зухаир Мурад вечерние платья 2014 2Зухаир Мурад вечерние платья 2014 3

Вечерни рокли Зухаира Мурада

най-Новата колекция Зухаира Мурада е събрала в себе си всички видове фантазийные модели. Рокли от кадифе и дантела, украсени с мъниста, пайети и камъни, няма да остави безразличен и най-капризную дама.

новите Си модели дизайнерът показа на Седмица висшата мода в Париж. Както винаги гуру изненадаха всички яркост и помпезностью облекло. Оригиналност и женственост, която придават писана силуети, посветен на облекло, страхотно се съчетават един с друг. Прозрачна тъкан в ансамбъл с плътни, перфектно боядисване на ясен силует.

В своите рокли на Зухаир Мурад успешно съчетава покривка и разрези. Едни от най-ярките стомана модели на рокли, които са разпръснати фантазийные клоните на дърветата, които са направили своите истински мечти. Не по-малко ярки в колекция рокли 2014 Зухаира Мурада се оказаха модели в тъмно синьо, бродирани стеклярусом и камъни. Блясък и прозрачни поставяне добавят шик. Тук са представени рокли с дължина над коляното и рокли до пода.

Фантазия на автора колекция поразява със своята многогранностью. Зухаир Мурад също е използвал в работата си модерни през този сезон металлизирванную плат. Рокля от този плат придава на своята героиня царственность и знатност.

и Така, отличителни черти на новата колекция Зухаира Мурада са станали богати цветове, съблазнително деколте, богат декор и изискан женствен силует изделия. Особен шик модели са отдавали луксозни тъкани, от които са зашити рокли.

Зухаир Мурад вечерние платья 2014 4Зухаир Мурад вечерние платья 2014 5Зухаир Мурад вечерние платья 2014 6
Зухаир Мурад вечерние платья 2014 7Зухаир Мурад вечерние платья 2014 8Зухаир Мурад вечерние платья 2014 9
Зухаир Мурад вечерние платья 2014 10Зухаир Мурад вечерние платья 2014 11Зухаир Мурад вечерние платья 2014 12

Видео: Мода Есен-Зима 2014 2015 Zuhair Hari Вечерни рокли

Видео: "ZUHAIR VESSELIN" Full Show Spring Summer 2014 Haute Couture Paris Fashion by Channel

Видео: ZUHAIR HARI Haute Couture Show Spring Summer 2016 by Fashion Channel

Видео: Zuhair Hari Fall Winter 2016-2017 Haute Couture show

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Зухаир мурад - вечерни рокли 2014