Декор балкона
Lamourproject.com

Звезда с къси стрижками 2013

звезды с короткими стрижками 2013

Особено популярни късите прически са се превърнали в 60-д. Се всички от това, че жените подкрепят идеята за равенство, а с течение на времето възприели мъжете, не само на много елементи от гардероба, но и начин на прическа. В това време къса прическа твърди, че е символ на свободата.

Време отива къса коса остават!

Време е, а мода прическа кратко не си отива. Недостатъци коригирани, подчертана индивидуалност. Специалистите твърдят, че от определен момент дълга гъста коса визуално добавя ни възраст. Желанието да изглежда млад и ярко неуморно ни показват звезди от шоу-бизнеса. Къси прически на знаменитости през 2013 г. не престава да учудва.

някой от звездите къса прическа през 2013?

Боб-четири от един вид – не твърде смели промяната. Много пробвам каубойски го за себе си и да останат напълно доволни. През тази година по този начин са решили да скъсят косата си, Камерън Диас и Ашли Симпсън. Тези знаменитост предпочитат практичността, а не драстични промени.

Боб има много подвидове, но така или иначе известни личности с такива къси стрижками през 2013 изглеждат безупречно, всеки път подреждане на косата по нов начин. Никол Ричи, Кери Хилсон и Кийра Найтли знаят това от първа ръка.

Екстра къси прически на звездите през 2013 не е чак толкова необичайно. Въпреки това, тя е много смела стъпка. Освен това, такъв начин могат да си позволят само обладательницы идеални черти на лицето, с правилна форма на главата. Ева Марсил и Ember, Роза решили да експериментират и не губи нищо.

Pixie – това е прическа, която е подходяща за всички, без изключение. Тя изглежда стилно, игриво и уникално молодит. Така Оливия Тирбли и Виола Дейвис може да се похвали с нов pixie-стил.

Някой избира игривост, а някой лаконичността и елегантност. Дженифър Гудуин и Мишел Уилямс заложи на изтънченост. Те спряха своя избор на френската къса прическа, която се открива на лицето, молодит, и в същото време прави образ на малко палава.

Поклонницами скъсани върховете и лека небрежност заслужено се считат за Скарлет Йохансон, Мила Йовович и Кристен Ritter.

звезды с короткими стрижками 2013 1звезды с короткими стрижками 2013 2звезды с короткими стрижками 2013 3
звезды с короткими стрижками 2013 4звезды с короткими стрижками 2013 5звезды с короткими стрижками 2013 6
звезды с короткими стрижками 2013 7звезды с короткими стрижками 2013 8звезды с короткими стрижками 2013 9

Видео: Америка обсъжда истински моден катаклизъм.

Видео: Выбрить на зигзаг машината

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Звезди с къси стрижками 2013