Lamourproject.com

Звезди без грим

звезды без косметики

Нито едно момиче не може да си представи живота без грим, благодарение на която може да прикрие недостатъците и да подчертае своята женственост и красота. А ако става дума за известни личности, те винаги трябва да бъде на височина, защото на лицето – това е тяхната визитна картичка. За обикновените хора знаменитост – това е нещо недосягаемое. Кумирам винаги искат да се възхищаваме и да имитират, така че да не губят своята популярност те трябва много да се жертва в името на красотата и на още много да отидете заради нея на същия. Но в живота те са едни и същи, както и всички, а някои звезди без грим и photoshop изглеждат не толкова атрактивно, както сме свикнали да ги види. И така, предлагаме ви да погледнете на своите домашни любимци от друга страна, където те изглеждат просто и естествено.

Как изглеждат звездите без грим

Мода за снимка в стил натюрель бързо се разпространява буквално по целия свят. Звезди една след друга започнали да си селфи в социалните мрежи, където те споделят с феновете си в най-интимно, от естествената им красота. Струва си да се отбележи, че някои знаменитости без грим изглеждат много по-красиви и по-млади. Вземете, например, Ани Лорак , която дори папараците дълго време не може заснять без грим. Но поставяйки си снимката, тя по този начин още повече се разполага към себе си фенове и набра невероятна популярност за красота, младост и сексуалност. Звезда без грим изглежда много сладък и въпреки, че тя вече е на 35 години, на снимката тя изглежда като восемнадцатилетняя момиче.

звезды без косметики 1

Джессике Алба естествеността също да се изправи. Нейната очарователна усмивка, дори и плътен, тъмен цвят на кожата и парене кафяви очи придават чар и харизма.

звезды без косметики 2

Но има и такива, които все пак си струва да се коригира лицето си козметични средства. Например, актриса Памела Андерсън без грим изглежда старовато. Освен това, липсата на грим фокусира вниманието върху морщинках и в неестествена контакти, което говори за това, че тя се радваше на услугите на пластичните хирурзи.

звезды без косметики 3

Що се отнася до модела, а след това мнозина смятат, че в такава професия въпрос твърд подбор, и грозно там не е мястото. И още повече, че тези момичета не могат да станат популярни. Въпреки това, ако погледнете на тези модели, като Гинта Лапина, Роси Хънтингтън-Уайтли, Алесандра Амбросио без грим, а след това този мит за неописуемата красота веднага развеивается. Тези момичета са станали не само известните топ-модели, но и да спечели световна слава и милиони фенове.

звезды без косметики 4звезды без косметики 5звезды без косметики 6

Както виждате, всяко момиче, дори онази, която не е добра външност, може да се превърне в известната и популярна.

Видео: Звезди без грим=)

Видео: 15 ЗВЕЗДИ БЕЗ ГРИМ И ГРИМ

Споделите в социалните мрежи:
Други