Lamourproject.com

Ерика герцег и артьом пиндюра се срещат?

Эрика Герцег и Артем Пиндюра встречаются

Разнообразие от телевизионни предавания са толкова популярни, че ги е невъзможно да се изброят, но за проекта "Искам да ВИЯ, Гру!" знаят много. Благодарение на шоуто, продуцент, който е Константин Меладзе, много момчета и момичета са получили желаната популярност. Не е чудно, че за изпълнение на целите на проекта ходят най-различни слухове. Ерика Герцег и Артьом Пиндюра вече са успели с това се изправи.

От сервитьорки до звезди от шоу-бизнеса

Двадцатисемилетняя Ерика Герцег – уроженка западна Украйна. След завършване на училище момиче учи в института за усвояване на професията мениджър. Подрабатывая като сервитьорка, тя е мечтал е за друг живот, но за да има мечти беше писано да стане така, тя трябва да сложи в ред своето тяло. Факт е, че Ерик в девятнадцатилетнем възраст, при ръст 174 см тежала повече от осемдесет килограма.

да се Отървем от излишните килограми, тя е решила увеличаване на гърдите като направи пластична операция. Единичните пълна брюнетка в пышногрудую платиновую блондинка, Ерика заполучила договор за първи път. Стрелба в рекламата на бижута и бельо даде възможност да се премести в Киев. След успешна фотосесия за списание "Плейбой", момиче решава да мине на кастинг за шоу "Искам да ВИЯ, Гру!", и станало! Днес тя е популярна и милиони мъже мечтаят да се запознаят с нея.

Эрика ГерцегТоченая фигура Эрики ГерцегЭрика не стесняется откровенных фото

Учебно – не е важно

Така си мислех Артьом Пиндюра обучение в училище. От ранни години той е запален музика, а желанието да посетят музикално училище у него не са настъпили. Прогуливая уроци, той активно се занимавах със спорт и четене на рап. За щастие, родителите винаги са предоставили на сина си подкрепа, така че лудост на музиката се превърна в професия и Артема. Момиче, на която той се ожени в двадцатилетнем възраст, на това хоби не е изчислил. След раждането на дъщеря те се развеждат.

Преместен от Киев в Москва, Артьом се установил на работа в стриптийз клуб барманство. Спечелени пари достатъчно за запис на няколко музикални композиции. В двадцатитрехлетнем възраст начинаещ хип-хопер реши да мине на кастинг за шоу "Искам да Меладзе". Симпатичен човек с добро вокално данни хареса и на организаторите, и на зрителите. Именно той е носител на проекта, а след това и член на групата на M-band.

Артем ПиндюраАртем Пиндюра на сценеПевец Артем Пиндюра

А имало ли е романтиката?

Не може да се твърди, че между Эрикой и Артемом не избухва искра, но и двете опровергават слухове за роман. Певицата се съсредоточава върху музикалната си кариера, а пышногрудая блондинка мечтае за " бизнесмене, чието име пази в тайна. Очевидно новината, че Ерик Герцег и Артьом Пиндюра се срещат, не е повече от слух.

Четете и
  • Биография Эрики Герцег
  • Фотосесия Эрики Герцег за списание "Максим"
  • Ръст и тегло Эрики Герцег

Или дим без огън?

Артем с Эрикой поддерживают дружеские отношенияАртем и Эрика с коллегамиАртем и Эрика

Видео: Ерика Герцег и Артьом Пиндюра

Видео: Ерика Герцег в програмата Свитське життя ( 27.09.2015 )

Видео: Ерика Герцег Артьом Пиндюра и Никита Киоссе

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Ерика герцег и артьом пиндюра се срещат?