Lamourproject.com

Звездите са качили снимка с новите си татуировки в instagram

Звезды выложили фото своих новых татуировок в Instagram

Пролет — време на обновяване! Очевидно е, селебритис, реши да се отърси от зимата мързел и актуализиране на колекция от татуировки. Тази седмица само две звезди зарадваха своите почитатели новата си татуировка: на фокус глезен на Дейвид Бекъм и китката на Дрю Баримор.

Дейвид Бекъм: на тялото, тъй като произведение на модерното изкуство

Феновете на легендарния футболист, метросексуала и модел Дейвид Бекъм, без капка лицемерие твърдят, че тялото му е максимално близо до идеала. Релефни мускули, добре поддържан кожа, покрити с татуировки и привлекателно неостаряващият лицето. Татуировки, които просто не смея да се нарече "наколками", изглеждат просто луксозни.

Дейвид редовно добавя нови и нови рисунки, и, изглежда, не възнамерява да спира дотук. Какво е това? Манията за татуировки, желание да привлече към себе си повече внимание (въпреки че, където и толкова повече?), или банален нарцисизъм?

Поредното произведение на изкуството футболист демонстрира своите абонати в Instagram. Освен снимката на г-н Бекъм е оставил любопитно подпис, който гласи: "Това е поредният луксозен фигура, неговият автор — Марк Махони. Аз така обичам да седнат и да слушат историите му от 5 часа един ред, гледайки как капитанът работи. Това е истински художник!".

Четете и
  • Дрю Баримор е подал документи в съда за развод
  • Бекъм докосване поздравиха дъщеря Харпър честит рожден Ден
  • Ирина Шейк, Брадли Купър и други на четвъртфиналите на "Уимбълдън"

Дрю Баримор "засветила" номинална татуировка ... с имената на децата

Красавеца Дрю Баримор — дързък и смел момиче, тя не се страхува от болки и съм съгласен малко да се изчака, за да се получи оригиналната татуировка. На другия ден на китката артистки се появи движещ се надпис.

Актрисата е решила да интриги на своите фоловеров и ги изсипа наведнъж няколко снимки подред. По този начин, абонатите в Instagram са имали възможност да наблюдават раждането на символичен "шедьовър".

Първата снимка е озаглавлено въпрос "какво мислите, че аз сега правя?".

Точно след два часа един от ангелите на Чарли показа напредъка на работата. Капитанът в кабината на татуировка пори на вътрешната повърхност на китката си звезда. Подпис гласи: "Ние правим една малка, е изключително важна за мен запис".

Още три часа чакане и готово: "Маслиново и Франки", точно такава татуировка-графити избра за себе си Дру. Какво странно решение? Всичко е много просто! Обичам мама постави имената на своите скъпоценни доченек на китката. Това е толкова жалко, нали?

Тело Дэвида Бекхэма является настоящим произведением искусстваА вам нравятся татуировки футболиста Дрю любит делать татуировки
Делаем маленькую, но очень важную запись на моей руке41-летняя актриса Дрю Бэрримор украсила свое запястье трогательным изображениемОлив и Фрэнки — имена ее дочерей

Видео: Звезден Instagram - Нови снимки

Видео: Тимъти black star instagram

Видео: "Магнум татуировка. През седмицата» - Как да си намеря работа в Магнум? [Сезон 6, епизод 5]

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Звездите са качили снимка с новите си татуировки в instagram