Lamourproject.com

Звезди организираха огнена шоуто на юбилейна super bowl

Звезды на юбилейном Super Bowl

на 50-ия на сметката на супер Боул, който отгремел днес на стадион "Levi' s Stadium в калифорния Санта Клара, влезе в историята и ще се помни от всички, не само триумф на отбора Denver Broncos, както и изпълнението на Бионсе, Лейди Гаги, Крис Мартин и група "колдплей", Бруно Марс.

Изпълнение на химна

Важен момент всички състезания, а още повече, ако става въпрос за дуел национален мащаб, е изпълнение на химна. Тази година организаторите са възложили тази чест Дама Гаге и не губи нищо. По мнението на обикновените американци, активно обсуждающих речта си в мрежата, изпълнителка е направила това по-стръмен, отколкото Кристина Агилера или Марая Кери, по-рано говорителят на събитието.

Певицата остана вярна на любовта си към ярките неща и се изкачи на сцената облечена в червен брючный носия, украсена с пайети.

Gaga прониклась с тържествен момент и не се превърна в възпре сълзите от гордост, говори пред възнаграждаване на публиката.

Фарс на сцената

Бионсе разделих речта си с Крис Мартин и Бруно Марс. На петдесетница се откъсна от пълна, заразив енергия многотысячную публиката на трибуните. Певицата толкова се опитвала, че в някакъв момент загуби равновесие и едва не plopped на подиума.

Четете и
  • Лейди Гага коментира си раздяла с Тейлър Кини
  • Лейди Гаги може да изберете право, поради липса на номера на колата
  • Лейди Гага остана без гадже?

Победителите Super Bowl 2016

Последната игра на NFL приключи с резултат 24:10 в полза на клуба Denver Broncos. В много отношения те са в състояние да победи своите съперници от екипа на Каролина пантърс благодарение на усилията на видния квотербека Пейтона Мэннинга.

По този начин играчите "Denver Broncos" за трети път в своята история станаха притежатели на мегапочетного трофей.

Леди Гага исполнила национальный гимн Америки Певица появилась перед зрителями в блестящем красном костюмеВыступление звезды понравилось всем без исключения!
Бейонсе также не разочаровала фанатов на СуперкубкеОна устроила на поле зажигательные танцыКомпанию певице составили Крис Мартин и Бруно Марс
Бейонсе и Бруно Марс отрываются на сценеЗнаменитость воодушевила игроков на игру своими соблазнительными формамиЧемпионы Национальной футбольной лиги США команда Denver Broncos
Lady Gaga "Super Bowl 50": Бионсе and Bruno Mars engage in fierce Super Bowl 50 dance off:

Видео: РЕКЛАМЕН КЛИП. КОНЦЕРТ "на ЛЮБИМИТЕ си"

Споделите в социалните мрежи:
Други
" " " Звезди организираха огнена шоуто на юбилейна super bowl