Lamourproject.com

Звездни майки 2015

звездные мамы 2015

Нова година е интересен не само с новости от света на киното, модата, музика и шоу-бизнеса като цяло. Една от най-интересните теми в обобщение на резултатите от всеки период става бейби бум в звездните семейства. 2015 година не е изключение и трябва да се отбележи, дори отличава неочакван статут на звездната мама на някои известни личности в Русия. Въпреки това, като се има предвид, че за бременност няма възраст и граници, докато природата сама по себе си не определите това, то е възможно и не се чудя. Но, все пак, някои звезди са успели да прослави дори в един прекрасен период на бременност, новородени, още преди своето раждане са станали известни. Нека да видим, чиито раждане стана сензация през 2015 г.?

Руски звездни майки 2015

Преди да определят най-интересните звездни майки на Русия 2015 г., следва да се отбележи, че всички известни личности, които са родили тази година, вече са достойни за уважение. В края на краищата да стане майка за първи път, или по двадесет пъти по – вече подвиг. В света на шоу-бизнеса, точно за бременност и раждане за звезди стават на момента, когато те могат да се чувстват тези, които са най – вече- жена. И така, кой е най-известната звездна майка 2015?

Елена Темникова . Бившият солист на група the seer се превърна в един от най-известните категория на звездните майки и техните дъщери. 29-годишната Елена Темникова отдавна мечтаех да раждат, но те с мъжа си дълго време не можели да забременеят. Само една млада майка, така че тя буквално всеки ден транслировала време на бременност и подготовка към раждане на дете в блога си и Instagram.

Елена Темникова беременностьЕлена Темникова в роддомеЕлена Темникова с новорожденной дочкой

Наталия Подолски . Неочаквана изненада на феновете си преподнесла звездна двойка Владимир Преснякова и Наталия Подольской. Известни личности вече повече от 10 години заедно, но през 2015 г. е роден им дългоочакваното първороден.

Наталья Подольская беременная с мужемНаталья Подольская беременная со своей сестрой-близнецомНаталья Подольская с сыном

Тутта Ларсен . Известният тв водещ в тази година се превърна в голямо майка. През лятото на 2015 Тутта роди третото си дете – сина на Артемия. По думите на звездата на ТЕЛЕВИЗИЯ, тази бременност беше планирана и желана, както и предишните.

Тутта Ларсен беременная с мужемТутта Ларсен перед родамиТутта Ларсен крестины новорожденного
Четете и
  • Миранда Шелия до пластмаси
  • Томас Кристиансен омъжена за Валери Židkovoj
  • Светлана Панкратова е носителка на най-дългите крака в света

Кати Топурия . Една от малкото звездни майки 2015, които са отказали да се раждат в Русия, стана вокалистка на група A`Studio. Кати реши да се роди в Лос Анджелис. Дълго време той старателно укрива своята позиция. Призна Топурия за вашата бременност вече в последния месец .

Кети Топурия беременнаяКети Топурия с новорожденным сыном и подругой АлсуМуж Кети Топурии с новорожденным сыном

Видео: ЗВЕЗДИ са родили ПРЕЗ 2015 / Нека казват - Звезден бейби бум 2015

Видео: Бебето бум звездни майки, които са отишли в постановление едновременно

Видео: топ 10 на най-междузвездни мамочек

Споделите в социалните мрежи:
Други